Soňa Müllerová – prsteň indigolit turmalín s perlou

2200,00 

Slovenská módna ikona Sona Müllerová prináša svoju vlastnú autorskú kolekciu šperkov Soňa Müllerová Joaillerie, ktoré sú nadčasové a jedinečné ako ona sama. Šperky odrážajú jej vlastný štýl a estetiku. Zdobia ich prírodné neupravované kamene, ktoré sama vyberá. Každý kameň je jedinečný, lebo príroda nevydáva duplikáty, každý má vlastnú energiu, samostatný význam, symboliku. Sú klenotnícky zaujímavé, vybrúsený skúseným brusičom, ručne vyrobené kvalitným zlatníkom z 18 ct zlata podľa jej predstáv a náročnosti.

Prsteň Indigolit turmalín s perlou je kombináciou žltého 18 k zlata, nebesky modrého indigolit turmalínu a Akoya perly s briliantom.
Indigolit je modrá odroda turmalínu, sa často spája s pokojom, pokojom a emocionálnou rovnováhou. Predpokladá sa, že jeho upokojujúca modrá farba pomáha znižovať stres a úzkosť a podporuje pocit vnútorného pokoja.

Perly Akoya sú veľmi obľúbené pre svoju takmer dokonalú guľatosť a výnimočne žiarivý lesk. Boli to práve perlorodky Akoya, s ktorými Japonec Kokichi Mikimoto pred viac ako sto rokmi prvýkrát kultivoval perlu okrúhleho tvaru. Nielen preto sú japonské perly Akoya vyhľadávané všetkými milovníkmi perál a luxusných šperkov.

Veľkosť prsteňa: 52
V prípade záujmu o inú veľkosť nás prosím kontaktujte na objednavky@diagram.sk